Huomenta Hanoista. Kaupunkikuvaa hallitsevat tana aamuna APEC mersut. APEC pidetaan viikonloppuna ja meitakin on kehotettu valttamaan keskustaan tulemista torstain ja perjantain aikana, joten tyoskentelen perjantain kotoa kasin (...). Presidentti Bushkin on saapumassa kaupunkiin.

Eilen tein tuttavuutta pienen krokotiilin poikasen kanssa, joka ilmaantui astiakaapistanne. Se oli kuulema harmiton geggoli. Tyokaverillani naapurissa taas on jalkojensa alla taalla toimistolla rotan loukku, koska hanen tyopisteensa (kuten minunkin) on aamuisin taynna rotan kakkaa. Tallainen on tahan astinen elaintarhamme. Naapuristossa on myos koiria (ainakin yksi kaapiopinseri, Minna!) ja kissoja, jotka pitavat aika kovaa aanta. Toivolle on myos vauvakavereita, vuoden ikainen vietnamilaispoika asuu meita vastapaata.

Internetia emme ole saaneet viela kytkettya, joten taitaa menna viela tovi, ennen kuin naette meita taas skypessa. Asunnossa on paljon fiksattavaa, eilen simahti pesukone. Kotiapulainen saadaan toivon mukaan pian, yksi on ollut jo haastattelussa ja vaikutti oikein lupaavalta. Naapurilta saatiin lainattua siivooja, joka tulee puhdistamaan remontin jalkeisen asuntomme. Ehka taalla sitten pestaan vahan useammin kuin kahden vuoden valein ikkunoita....

Jaanpa taas odottelemaan kommenttejanne!