Huomaan taas, että on keskiviikko, ja minulla on tapana kirjoitella blogia keskellä viikkoa ja viikonloppuisin...Alkuviikko on mennyt flunssan parissa, kuumettakin oli jonkun verran, mutta nyt alkaa jo hieman helpottaa. Luulin, että voin sairastaa kolme päivää  ilman lääkärin todistusta, mutta suomalainen  työkaverini valaisikin, että todistuksettomat päivät vähennetään seitsemän päivän kiintiöstä nimeltään uncertified leave, jota voi ottaa vaikkapa isoäidin hoitoon. Niinpä marssin eilen lääkäriasemalle, ja sain koko viikon sairaslomaa.

Toivolla oli aiemmin flunssaa,  yskää ja nuhaa, Pekka on toistaiseksi säilynyt ilman tautia. Aika monella kuulostaa olevan sama tauti  tällä hetkellä. Että siinäpä meidän perheen sairaskertomus lyhykäisyydessään.

Onpa ollut mielenkiintoista seurata vaalien tulosta.  Jopa Vietnam News nimisessä englanninkielisessä sanomalehdessä oli iso juttu Suomen vaaleista. Tosin se oli  jo maanantaina, jolloin tuloksista ei vielä ollut selvyyttä, vaan siinä vasta spekuloitiin tilannetta gallupien pohjalta. BBC:lla, joka meillä myös näkyy monien muiden taivaskanavien tavoin, oli myös ollut uutisia Suomen vaaleista. Eli maailman kartalle on päästy!! Itse  olen tietenkin tyytyväinen, kun Keskusta sai  pitää  paikkansa suurimpana puolueena, mutta tyytyväinen myös Suomen Toivon menestyksestä. Ihan vain sen takia, kun ottivat kampanjalleen niin mainion nimen. Toivonkin teidän, hyvät ystävät, keräävän noita Suomen Toivo mainoksia talteen turuilta ja toreilta, jotta saamme niitä sitten palattuamme muistoksi!

Asuntorintamalla ei ole vielä mitään uutta, huomenna olisi taas tarkoitus nähdä muutamia uusia kämppiä. Vietnamilaiseen tapaan näköjään kuuluu, että kun huomataan asiakkaan innostus, niin vuokraa voidaan korottaa vaikka kesken neuvottelujen. Näin meille kävi yhden asunnon kohdalla, jonka lähtöhinta oli 900 dollaria lauantaina, ja tiistaina siitä pyydettiin jo 950 dollaria, kun olimme olleet siitä jonkin verran kiinnostuneita. Eli pitänee näyttää vakavaa naamaa huomisissa katsannoissa!

Tässäpä terveiseni tällä kertaa sairasvuoteelta!