Allekirjoitimme juuri vuokrasopimuksen Ms Huongin kanssa (Ms H on kardiologi) ja pääsemme muuttamaan sunnuntaina. Alunperin ehdottivat 13. päivä maanantaina, mutta Pekasta on tullut taikauskoinen ja hän halusi muuttaa päivän joksikin muuksi. Kiinteistövälittäjämme Mr Wing oli viehättävä nuori mies - hänellä oli takana yksi harmaa raita.

Muuten niin viehättävästä Hanoista on ihan pakko kertoa yksi ikävä kokemus lauantailta. Kävelin ruokahalliin ja tajusin kymmenen metriä käveltyäni, että katsoinpa oikealle, vasenmpaan tai eteenpäin, niin näen lihatiskillä KOIRAN LIHAA. Yököttää vieläkin se näky. Onneksi Penna ja Peppi ovat Suomessa ja Muumi koirien taivaassa.

Töissä olen oppinut jo paljon uutta - eikä sekään aina niin positiivista. Vietnamilaiset naiset tekevät keskimäärin 2,5 aborttia, luku on yhtä korkea kuin Venäjällä. Täällä on alueita, joissa 100 poikaa kohden syntyy 70 tyttöä, eli siitä voi päätellä myös jotain. Hallituksella on kahden lapsen politiikka. Naisiin kohdistuva väkivalta on voimakasta. Ja olisittepa nähneet tänään kiinteistövälittäjän ja muiden ilmeet, kun Pekka lahti vaihtamaan Toivon vaippoja... Eli tekemistä riittää työnkin puolesta, vaikka paljon edistystä onkin tapahtunut viimeisten vuosien aikana.

Toivolle kasvaa hiuksia, vaaleita, eikä punasia kuten vauvatukka. Odotin kovasti punaista tukkaa pikkuserkkujensa Stellan ja Helmin tavoin. No, voihan se vielä muuttua. Toivo täyttää lauantaina puoli vuotta ja kummisetänsä Seppo 36 ja puoli vuotta.

Kirjoitelkaa taas kuulumisia ja kommentoikaa ahkerasti!