Luit aivan oikein. Aloitin jo jokin aika sitten, mutta eilen ruokatunnilla taas innostuin, kun kävelin lempisilkkikauppani Cotyleonin ohi. Kyseisestä liikkeestä on silkkiset tilkkutäkkipeitteet löytäneet ainakin Liikalalle ja Kemppaiselle, Haatajalle ja Kiiralle. Erinäinen määrä Haatajia ja Räihiä ovat myös saaneet tabletteja ym tuliaiseksi ko liikkeestä, Peninkuuluman Yhteisvastuuseuran arpajaispalkinnot lähinnä koottu Cotyleonin alennuskoreista. Nyt myös eräät Tervoset Hyvinkäältä saavat sieltä ostetun liinan, samaa sarjaa toivon mukaan tyynyjen kanssa ;)

Eli ajoissa - se on tyylini, lähimmäisiäni se jopa ärsyttää. Olen muuttunut sitten lukioaikojen, jolloin minut tunnettiin tuntomerkein "ai se tyttö joka juoksee joka aamu takki auki tukka märkänä bussin perässä ensin oiottuaan naapurin pihoja bussipysäkille". Tai näin ainakin Mervi väittää, tiedä sitten. On kiva olla ajoissa, varsinkin töissä dead linen suhteen, ettei tule kiire ja ahdistus. Ei tietenkään aina toimi, varsinkin jos nakki on vähän nihkeä.

Olen myös vähän katsellut Oulun työtarjontaa tulevaa silmällä pitäen. Eilen mietin jopa hetken, tulisiko minusta hyvä potilasasiamies. Naisten asioiden sijaan alkaisin hoitaa potilaiden asioita. Tämä siis iltapäivästä. Matkalla kotiin mopon tarakalla, mikä on muuten sitä parhainta elämän menon prosessointiaikaa, olin jo kuitenkin sitä mieltä, että voisin kyllä olla potilasasiaNAINEN, tai -HENKILÖ, mutten -MIES. Niinpä kotona ilmoittaessani loistavan idean hakea ko paikkaa kyseisillä edellytyksillä, minut palautettiin maan pintaan - ei ehkä anna kovin hyvää kuvaa heittää vaatimuksia kehään vielä työnhakuvaiheessa. Niinpä päätin, etten hae potilasasiaMIEHEN paikkaa, vaan prosessi mitä isona, jatkuu - ehkäpä vasta palattuani kesälomalta.

Kajaanissa 28.6.-27.7. Hesassa ehkä yksi ilta ennen aamun aikaista lentoa. Talkoot Kainuunkadulla, paljon ilmaista tavaraa, eritoten historian oppikirjoja 80-luvulta lähtien, miesten 70- ja 80-luvun vaatteita, kirjoja, kattiloita, parittomia kuppeja, krääsää, krääsää, krääsää, kaksi autotallillista täynnä. Riittäneekö kuukausi edes? Onneksi on kaatopaikat, kirpputorit ja hamsterivaari nimeltä Lasse.

Kuulumisiin!