Ensimmäinen viikko loman jälkeen Hanoissa oli pientä kuherruskuukautta, oli NIIN ihana olla lämpimässä kovin "talvisen" suomalaiskesän jälkeen - jä tällä en tarkoita perheemme miespuolisia jäseniä. No, arjeksihan se muuttui viikossa. Iski vatsapöpö, viikko on mennyt sitä parannellessa, alkoi ottaa päähän työpaikalla, perhanan taksikuskit ajelevat miten sattuu ja laskuttavat liikaa, internetti on hidas, kaatosateet tulee ikkunastakin sisälle, jne jne jne...Onneksi sentään Veera-ystäväin varapekan eli Mr Pekan (kulkukissa jonka pelastivat) kävi lohduttamassa keskellä viikkoa kokkinsa kolmen ruokalajin kera. Ja valkkarikin auttoi hetkellisesti. Että tällaista se on, rakastaa ja vihata Hanoita yhtä aikaa.

Yritän kuitenkin orientoitua positiivisesti. Tänään aloitin keksinmurujen imuroimisen ja mietin, että imuroisinko sitten koko kämpän. Päätin, että en, sillä nyt pitää NAUTTIA siitä vielä hetken, että joku muu tekee sen puolestani vielä muutaman viikon ajan. Kyllä sitä ehtii marraskuussa imuroida loskaisessa pimeässä Oulussakin. Voi kun voisinkin tuoda yhden pikkuapulaisen Suomeen, kuten Tylle kommentissaan ehdotti jaettua aupairia. Terkut vaan sinne puutarhakekkereihin, tulen sitten jouluglögeille kyllä ;)

Lauantaipäivän jatkoa teille kaikille. Eiköhän se mopo käynnisty taas tästä, vaikka Daisaki vaihtoikin omistajaa, sillä ajaelee nykyisin Seppo-niminen suomalaisherra. Xin Chao siis! Pitäkää skypet auki, ja viihdyttäkää meitä Toivon kanssa iltaisin, vaikka kieltämättä Suomesta tuodut uudet DVD:t, Peppi Pitkätossu varsinkin, viihdyttävät meitä myös aika rattoisasti. Kunhan palaan, meinaan ostaa koko sarjan, Peppi on aivan huippu likka!