Ritvan kommentti edelliseen postaukseen muistutti, etta totta tosiaan, Juhannus on tulossa ja te kaikki siella kotimaassa valmistaudutte Juhannuksen viettoon. Suomalaisseuraa on meillakin luvassa, kahden suomalaisen laksiaiset pidetaan perjantaina kossusnapsien ja elokuvateatterin vuokraamisen voimalla. Luovutimme Finlandia vodkapullon seka vahan salmaria tahan tarkoitukseen myoskin.

Vieraiden tuoma ruisleipa maistuu hyvalta. Sinappi ja Bangkokin lentokentalle, kun 15 kg rajoitusten myota oli pitanyt siirtaa tavaraa, ja oli vahingossa joutunut kasimatkatavaroihin. Nyyh...

Minusta on nakojaan tullut melkoisen paikallinen. Silkkikaupassa vieraiden kanssa heitin muutaman valkoisen valheen tingatessani, kuten etta "me asumme taalla", koska silla fraasilla hinta tippuu heti 20 % kattelyssa (tai ehka 10%...). Tahan toisen vieraan piti korjata, etta han EI asu taalla. Kysyin jalkikateen, etta miksi piti menna korjaamaan asia. Ei kuulema osaa valehdella, sanoi Anja. Kaamean rehellisia nuo suomalaiset. Meilta sujuu nakojaan jo paljon paremmin ainakin valkoiset valheet. Lieko huolestuttavaa. Pistakaa siten filtteri sanomisiini.

Muutoin - taalta lahtee muutama silkkitekele Uuden Seelannin, Australian ja Hong Kongin ja Bangkokin kautta kohti Helsinkia ja Karkkilaa. Kuten monilla muillakin.

Mukavaa Juhannuksen odotusta, palaan viela ensi viikolla ennen blogin kesataukoa heinakuussa.

Cheers!!