Internetimme ei toimi taas kotona. Selityksena on annettu viime viikkoinen maanjaristys Taiwanissa, joka jumitti tyopaikankin nettiyhteyden useaksi paivaksi. Voipi kylla olla, etta syyna on myos se, etta olemme tilanneet nopeamman yhteyden. Olemme tilanneet korjaajan jo eilen, jonka piti tullakin eilen, muttei tullutkaan, ja saattaapi tulla tanaan, tai saattaapa olla tulematta vietnamilaisittain. Eli jaamme odottelemaan. Toivottavasti katkos ei  ole pitka, mutta tiedoksenne, etta meita ei ehka nay skypessa lahi paivina. Tai voipa nahdakin, jos saavat asian fixatuksi. Tyopaikalla paasen kuitenkin jo lukemaan sahkopostit.

Anjalle, Sepolle ja Marille kiitokset joulun ja uuden vuoden seurasta. Olemme ihan pikkuisen haikeana. Sita paitsi harvoin on nain hyvia vieraita, jotka kokkaavat ja tiskaavatkin omat jalkensa. Lisaksi sain ihan uuden inspiraation ruveta kokeilemaan laajaa yrtti- ja hedelmatarjontaa, johon vieraamme ihastuivat. Kaipa niita voi soveltaa Pirkka resepteihinkin - minunhan keittotaidot rajoittuvat niihin.

Meidan Toivo oli ihan mahdoton vieraiden kanssa. Nauraa hekotteli 10 paivaa, mutta ottaa sen kylla todennakoisesti takaisin tavalla tai toisella...Mahtavia naurukuvia saatiin kuitenkin aikaiseksi, joita tulen postittelemaan teille heti, kunhan netti kotona toimii taas.

Eilen vietnamin oppitunnilla opimme taas monta uutta asiaa ja kotilaksyksi saimme harjoitella seuraavia aanteita: /,\,^,?. Eli esimerkiksi sana "ba" eri vakasilla voi tarkoittaa vanhaa naista tai roskaa. Eli pahastikin voi mokata, jos aantaa sanan vaarin. Voipi siis olla, etta perunat tulee ostettua jatkossakin englanniksi - vaikka maksaisivat sen tuplahinnan!

Kesken tyopaivan talla kertaa, jatkanpa Vietnamin tasa-arvotilanteen parantamista, jotta ehtisin viela muuhunkin Kaakkois-Aasiaan...